NIEUW PROGRAMMA / AUTEURSLEZING OM 19 UUR

Het JongWB werd getipt dat de auteurs van Neoliberalisme die avond een lezing geven in boekhandel van Piere. Kaartjes kan je hier reserveren bij Van Piere, plaatsen zijn beperkt.
En na de lezing zal auteur Bram Mellink met ons borrelen en Neoliberalisme bespreken bij de Boek & Borrel in café Fifth NRE om 20 uur (i.p.v. om 19.30 uur). Hiervoor kan je je hieronder aanmelden met het formulier.

HET IDEE: LEZEN, DISCUSSIËREN EN BORRELEN

Aangezien we bij het JongWB zowel van lezen als van een goede borreldiscussie houden, hebben we besloten het nuttige en het aangename te combineren. Met het terugkerende event Boek en Borrel bieden we je de kans om eindelijk eens dat ene interessante boek te lezen en te bediscussiëren én andere geïnteresseerden in politiek en wetenschap te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Zie het als een boekenclub maar dan in een informele setting.

OVER BOEK 3: 'NEOLIBERALISME'

Op 16 september staat onze derde bijeenkomst gepland in Eindhoven waar we spreken over het boek 'Neoliberalisme' van Bram Mellink en Merijn Oudenampsen. Bram Mellink zal hierbij aanwezig zijn. Lees ook het interview met de auteurs in tijdschrift de Helling.

Meld je aan!

Enthousiast? Meld je vooral aan via het formulier hieronder. Enthousiast, maar heb je weinig tijd om te lezen? Ook dan van harte welkom op 16 september in Eindhoven.