Boek-Er-is-wel-een-alternatief-rodenburg-kapitalisme-cover

In Er is wél een alternatief laat een breed scala aan interessante denkers zien hoe we kunnen bouwen aan een betere toekomst. De auteurs zijn afkomstig uit diverse maatschappelijke organisaties, de politiek en de academische wereld en nemen vanuit hun expertise verschillende facetten van ons leven onder de loep – of het nu gaat om de huizen waarin we wonen, de bedrijven waarbij we werken, het voedsel dat we eten of de scholen waar onze kinderen naartoe gaan.

Een centrale plaats is gereserveerd voor portretten van mensen die vastlopen in het huidige systeem. Door te luisteren naar hun ervaringen kunnen we werken aan concrete oplossingen. Als we zien én geloven dat we iets te kiezen hebben, kunnen we een brede beweging vormen om te bouwen aan een nieuwe, postkapitalistische samenleving.

Meer dan dertig denkers laten in Er is wél een alternatief hun licht schijnen over onze kapitalistische samenleving.

Met bijdragen van: Abel van Gijlswijk, Senna Maatoug, Melissa Koutouzis, Sophie Bloemen, Thomas de Groot, Evelien Tonkens, Louise Elffers, Koen Haegens, Sjors Roeters, Lavinia Steinfort, Rens van Tilburg, Vera Vrijmoeth, Hendrik Noten, Bram Büscher, Esther Turnhout, Babette Porcelijn, Elisah Pals, Shivant Jhagroe, Daniëlle Hirsch, Joris Thijssen, Merijn Oudenampsen, Sam de Muijnck, Bram Mellink, Joris Tieleman, Clarice Gargard, Miriam Rasch, Afke Groen, Martijn Visser, Zippora Elders en Tim ’S Jongers.

Jaar: 2023
Aantal pagina's: 352
Prijs: € 23,99
Uitgever: Ambo Anthos
ISBN: 9789026364471